Βλέπετε 1–32 από 48 αποτελέσματα

Χρονολογία kronospan – kronooriginal

Η Kronospan, η οποία ιδρύθηκε το 1897 στην Αυστρία ως οικογενειακή επιχείρηση, είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος κατασκευαστής laminate παγκοσμίως. Τα τελευταία 100 χρόνια, η ιδιοκτησιακή τους υποδομή τους έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να φροντίσουν για έναν κόσμο που αλλάζει. Η Kronospan κατασκευάζει και διανέμει δάπεδα laminate παγκοσμίως , σε περισσότερες από 40 εγκαταστάσεις σε 16 χώρες σε όλον τον κόσμο με παρπάνω απο 2 δισεκατομύρια euro κύκλο εργασιών.

 

Αρχή της Kronospan

Για την Kronospan το βασικό της Motto είναι «Τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Στην Kronospan πάντα προσπαθούν  να δημιουργήσουν μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αξία και συνεχή ανάπτυξη. Ένα σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης σε επίπεδο οργανισμού τους βοηθά να επιτύχουν τις απαραίτητες τεχνικές εξέλιξης  για τη διατήρηση και τη βελτίωση των προτύπων τους.

 

Το όραμα της  Kronospan kronooriginal

Το όραμα της Kronospan είναι το «τελειοποιημένο ξύλο»Η Kronospan είναι ένας παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής laminate που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, και ως εκ τούτου έχουν πρωτοστατήσει σε πολλές από τις βασικές μεθόδους του κλάδου τους και θα συνεχίσουν να ηγούνται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων .. Τα προϊόντα

τους  έχουν ευρεία εφαρμογή στις βιομηχανίες δαπέδων, επίπλων και ανακαινίσεων. Έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη μιας κάθετα ολοκληρωμένης εφοδιαστικής αλυσίδας που τους επιτρέπει να βελτιώνουν συνεχώς και να τελειοποιούν κάθε πτυχή των προϊόντων τους . Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών τους σε προσιτές τιμές αντιδρώντας γρήγορα στις ανάγκες της αγοράς και της τεχνολογίας . Όλα αυτά απαιτούν αφοσίωση και τελειομανία.

Δάπεδα laminate Krono-Original

Τα laminate δάπεδα της Krono-Original είναι ανώτερης ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, εύκολα στο καθάρισμα και με εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής στη φθορά.Δείτε σχετικό link https://dapeda.net/kronospan-kronooriginal/

-14%
-20%
-20%
-20%
Εξαντλημένο
-20%
 23.00 ανά m2  18.40 ανά m2
Επιλογή