Βλέπετε 1–32 από 81 αποτελέσματα

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΑΠΟ ΤΗΝ KRONOTEX

Τα laminate δάπεδα της KRONOTEX πλέον είναι παντού: σε σαλόνια, κουζίνες, υπνοδωμάτια καθώς και σε γραφεία και ξενοδοχεία. Οι καινοτόμες επιφανειακές τους δομές προσεγγίζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του ξύλου πιο πολύ από ό,τι έχει επιτευχθεί ποτέ πριν. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα και στυλ για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σας στυλ διακόσμησης. Είτε προτιμάτε κλασική βελανιδιά, είτε μοντέρνα εμφάνιση πλακιδίων, είτε στυλ ξύλου πανομοιότυπα με τη φύση, ευφάνταστα μοτίβα ή μονόχρωμα, γυαλιστερά ή ματ: δεν υπάρχουν ουσιαστικά όρια στη δημιουργικότητά σας με τα laminate δάπεδα της KRONOTEX. Τα laminate δάπεδα είναι απλά στην εγκατάσταση, ανθεκτικά και εύκολα στο καθάρισμα.

Kronotex Laminate δάπεδα  – φιλικά για την υγεία και το περιβάλλον σας

Το laminate αποτελείται από περίπου 90% ξύλο, ένα φυσικό υλικό. Γι’ αυτό έχει τόσο φιλικό προς το περιβάλλον και προσφέρει οφέλη τόσο για την υγεία όσο και για το περιβάλλον. Η διακοσμητική πλευρά είναι κυρίως κατασκευασμένη από χαρτί υψηλής ποιότητας εμποτισμένο με ρητίνη μελαμίνης. Το laminate δάπεδο επομένως αποτελείται κυρίως από ξύλο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Η KRONOTEX επενδύει τακτικά σε υπερσύγχρονα συστήματα παραγωγής που έχουν σχεδιαστεί για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση θερμότητας και σκραπ. Όλα παράγονται χωρίς φυτοφάρμακα, χλωροοργανικές ενώσεις, πλαστικοποιητές ή τοξικά βαρέα μέταλλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα δάπεδα laminate KRONOTEX έχουν τόσο εξαιρετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Ως αποτέλεσμα της σύνθεσης και της κατασκευής τους, είναι πρακτικά άοσμα και έχουν εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές φορμαλδεϋδης. Μελέτες έχουν δείξει, στην πραγματικότητα, ότι οι εκπομπές φορμαλδεΰδης των δαπέδων laminate της KRONOTEX είναι συγκρίσιμες με αυτές του μη επεξεργασμένου ξύλου και επομένως πολύ κάτω από τα νόμιμα όρια.

 Laminate δάπεδα – Απλά στην εγκατάσταση, στιβαρά και εύκολα στο καθάρισμα.

Το laminate δάπεδο ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις προσδοκίες όσον αφορά τη σύγχρονη, εξατομικευμένη διαβίωση. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην τεράστια γκάμα των διαθέσιμων σχεδίων και εν μέρει λόγω της λειτουργικότητάς του. Χάρη σε ένα πρακτικό σύστημα click-together, τα laminate δάπεδα KRONOTEX είναι εύκολο να τα τοποθετήσετε μόνοι σας. Φυσικά προσφέρουμε επίσης όλα τα απαιτούμενα αξεσουάρ, από σοβατεπί και ηχομόνωση κρούσης μέχρι και προϊόντα καθαρισμού ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα δάπεδά μας για πολύ καιρό. Τα δάπεδα laminate της KRONOTEX είναι ανθεκτικά στην τριβή, ανθεκτικά στο φως και ανθεκτικά στους λεκέδες. Καθαρίζονται εύκολα με ηλεκτρική σκούπα ή σκουπίζοντας με μια ελαφρώς υγρή σφουγγαρίστρα. Οι λείες, μη σπασμένες επιφάνειες εμποδίζουν τη συσσώρευση μικροοργανισμών που προκαλούν αλλεργίες. Αυτό που παίρνετε είναι ένα καθαρό, υγιεινά άψογο δάπεδο – καθιστώντας έτσι το laminate ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

 Laminate δάπεδα KRONOTEX –Βασικός στόχος της KRONOTEX GmbH & Co.

Βασικό μέλημα της Kronotex KG, η οποία ιδρύθηκε το 1993, είναι η παραγωγή δαπέδων laminate υψηλής ποιότητας. Μέλος του διεθνώς ενεργού SWISS KRONO GROUP, η KRONOTEX είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές δαπέδων laminate. Στη βάση της στο Heiligengrabe της Γερμανίας, περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι χρησιμοποιούν φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής για να κατασκευάσουν υγιείς μοριοσανίδες υψηλής πυκνότητας ξύλου που πληρούν τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα. Η KRONOTEX εξάγει σε περισσότερες από 90 χώρες.

-21%
-17%
 14.90 ανά m2  12.30 ανά m2
Επιλογή
-17%
-27%
 16.90 ανά m2  12.40 ανά m2
Επιλογή
-15%
 15.90 ανά m2  13.55 ανά m2
Επιλογή
-16%
 16.90 ανά m2  14.20 ανά m2
Επιλογή
-16%
 16.90 ανά m2  14.20 ανά m2
Επιλογή
-16%
 16.90 ανά m2  14.20 ανά m2
Επιλογή
-16%
 16.90 ανά m2  14.20 ανά m2
Επιλογή
-16%
 16.90 ανά m2  14.20 ανά m2
Επιλογή
-16%
 16.90 ανά m2  14.20 ανά m2
Επιλογή
-12%
-12%
-15%
-15%
 19.90 ανά m2  16.90 ανά m2
Επιλογή
-13%
-13%
 19.90 ανά m2  17.24 ανά m2
Επιλογή